Citroengraswater (hydrolaat)

5,95

Beschrijving

Bloemenwater van citroengras bestaat uit gedestilleerd water (100%) onttrokken aan biologisch geteelde citroengras.

Door stoomdestillatie komt er etherische olie vrij uit het citroengras. De stoom, met minuscule deeltjes etherische olie en andere in water oplosbare plantendeeltjes, koelt af tot hydrolaat oftewel bloemenwater.

Eigenschappen:

Onze hydrolaten zitten boordevol voedingsstoffen en hebben allemaal een genezende, verkoelende, ontstekingsremmende en hydraterende werking. Daarnaast hebben ze elk nog hun eigen specifieke werking:

Citroengraswater activeert en stimuleert de huid en heeft antibacteriële, antiseptische en verzachtende eigenschappen. Het is goed tegen een vette huid en cellulitis, het kalmeert de jeukende en geïrriteerde huid en de verfrissende geur van citroengras zorgt voor positieve gevoelens. Citroengras houdt ook insecten op een afstand.

Toepassing:

Te gebruiken: ter verfrissing van de huid, haar en kleding. Als luchtverfrisser in huis of in de auto. Als insectenwerend middel, maar ook als verzachting na insectenbeten. Als gezichtstonic na reiniging van het gezicht. Als deodorant. Bij huidirritatie, jeuk, snij- brand- en schaafwondjes.

Koel bewaren. De heilzame werking is ontleend aan volksgewoontes en tradities van generatie op generatie en niet aan wetenschappelijk bewezen onderzoek. Het gebruik van hydrolaat kan niet ter vervanging dienen van een medische behandeling. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.

Inhoud: 100ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.