Geschenkpakketten

Pakketten voor alle gelegenheden!

Voor alle gelegenheden van het jaar kun je bij ons terecht voor geschenkpakketten. Of het nu gaat om een verjaardag, een feestje, een relatiegeschenk of een kerstgeschenk, we maken het allemaal graag!

Vele mogelijkheden!

Onze werkwijze is eenvoudig en flexibel. Je kunt bijvoorbeeld een gewenst bedrag noemen wat je aan een pakket uit wilt geven en wij stellen het samen. Mocht je niet goed weten wat je zou willen, dan maken wij een voorbeeld en d.m.v. het sturen van foto's komen we zeker tot een pakket wat naar je zin is! Of je weet precies wat je wilt; wij stellen het samen en sturen ter controle nog een foto.

 

Indien nodig helpen we graag!

Kortom, alles is mogelijk! Heb je interesse in één van onze pakketten of heb je zelf iets in gedachten, neem dan contact met ons op via onze contactpagina.  

Natuurlijk kun je ook losse items bestellen en zelf een leuke combinatie maken! Mocht je hierbij onze hulp nodig hebben dan kun je ons altijd benaderen!

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.