Retourneren

Uiteraard hopen we dat je tevreden bent met je aankoop en dat je geen bestellingen hoeft te retourneren. Maar er kan natuurlijk altijd iets misgaan.

Het is natuurlijk vervelend als je niet geheel tevreden bent met ons product of als er bij de levering iets is misgegaan. Wij vragen je vriendelijk om vooraf aan retourneren contact met ons op te nemen via  info@doraki.nl.  

Indien het een schadeartikel betreft, graag met foto’s van de desbetreffende schade bijvoegen. Verzendkosten van uw schadeartikelen of verkeerd ontvangen artikelen zullen voor onze rekening zijn. 

Wij zullen proberen naar ieders tevredenheid alles op te lossen.

Voor alle retouren geldt, dat de verpakking niet beschadigd mag zijn. Producten mogen niet gebruikt zijn. Indien je producten retour zendt, dan is het risico voor jezelf. Bewaar daarom altijd je verzendbewijs van het postkantoor! Voeg bij elke retourzending altijd je persoonsgegevens bij, zo weten we van wie de zending afkomstig is. Je kunt producten retour zenden tot 14 dagen na aankoop. Daarna is de aankoop definitief en kun je de producten niet meer retourneren. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Je kunt de producten zenden naar:

Doraki

Bovenstraatweg 70

8096 PG Oldebroek

Zorg ervoor dat de producten goed verpakt zijn, zodat ze tijdens de verzending niet beschadigd raken en dat de zending voldoende gefrankeerd is. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden geweigerd. Alle goederen worden bij ontvangst gecontroleerd. Indien de producten beschadigd zijn of in onacceptabele staat verkeren, zullen wij contact met je opnemen. 

Wij informeren altijd wanneer je retourzending bij ons is aangekomen.

Na ontvangst van je product wordt het aankoopbedrag binnen maximaal 30 dagen terugbetaald. Meer informatie vind je in de leveringsvoorwaarden, waarmee je tijdens de aankoop akkoord bent gegaan of nog zal gaan.