Bestellen

De eenvoudigste en snelste manier om bij Doraki te bestellen is online. Kies je artikelen uit in onze shop, plaats ze in het winkelmandje en rond je bestelling af.

Ja, onze bedragen zijn inclusief BTW.

Je kunt bij ons betalen met iDeal 

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je vertrouwde internetbankier programma bij een online aankoop. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN Amro, ASN Bank, Friesland bank, ING, Rabobank, SNS, Triodos of Van Lanschot Bankiers dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de internetbetaalomgeving van je eigen bank. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar www.ideal.nl. Onze website is beveiligd door een SSL verbinding.

We hebben een kleine winstmarge, daarom zijn we genoodzaakt voor de pakketten (tot max. 10kg) de gebruikelijke verzendkosten van € 6,95 in rekening te brengen. Voor pakketten boven de 10kg gelden hogere tarieven. We zullen dan eerst contact met je opnemen.

Binnen een straal van 20km van Elburg bezorgen wij gratis.

Als wij je bestelling op werkdagen van maandag t/m vrijdag ontvangen, bedraagt de levertijd doorgaans 2-5 werkdagen.

Je krijgt direct na je betaling via de mail een factuur toegezonden.

Uiteraard leveren we ook aan ondernemers. Wil je in grotere aantallen bestellen, neem dan contact met ons op.

Zolang de bestelling niet is verzonden kun je gratis annuleren door het sturen van een bericht of email. Daarna mag je je bestelling altijd binnen 14 dagen retourneren. Bij retourneren lees je alles over het terugsturen van je bestelling en hoe je je geld terug kunt krijgen.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.