Balsamico’s

100% Natuurlijk!

De balsamico's van Cretan Nectar worden geproduceerd op basis van 100% natuurlijke grondstoffen en bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Ook zijn ze vrij van conserveermiddelen, sulfiet en enig andere toevoeging. Cretan Nectar combineert traditionele smaken met een eigentijdse twist en creëert zo de meest bijzondere, moderne smaakcombinaties. Uiteraard met behulp van natuurlijke grondstoffen!

Kwaliteit, natuurlijke grondstoffen en traditie!

Of het nu gaat om de 5 balsamico azijnen of om de 3 balsamico crèmes, allemaal zijn ze gebaseerd op uitstekende zuivere grondstoffen van het Kretenzer land. Ze ondersteunen een natuurlijke manier van eten en culinair genieten. De principes van Cretan Nectar zijn gebaseerd op een hoge en niet onderhandelbare kwaliteit,  op natuurlijke zuivere grondstoffen en op respect voor traditie en de gezonde ontwikkeling daarvan.

Een verrijking voor een ieders keuken!

Ons doel is om heerlijke en natuurlijke Kretenzer smaken aan te bieden die gemaakt zijn met passie, inspiratie en creativiteit. Deze inspirerende smaken zorgen ervoor dat eenvoudige en snelle dagelijkse gerechten omgetoverd worden tot fantasierijke en heerlijke creaties! Zonder zelf ingewikkelde combinaties te moeten bedenken. Ze zijn te gebruiken in salades, groenten, hartige gerechten, vlees- en visschotels, hapjes, maar ook in gebak en desserts of over het ijs. De mogelijkheden zijn enorm!

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.