Kruiden en thee

100% Biologisch!

Onze kruiden en theesoorten zijn biologisch, puur natuur en afkomstig van de Witte Bergen van noordwest Kreta. Het gehele biologische proces staat onder strenge controle van de betreffende certificerende instantie; natuurlijk volgens de Europese regelgeving. De kruiden groeien aan de voet van de Witte Bergen en worden zorgvuldig gekweekt, geoogst en verpakt. Ze dragen bij aan een goede gezondheid en zitten boordevol antioxidanten.

Gezond en lekker

Eten neemt bij de Grieken een belangrijke plaats in. Vaak gebruiken Grieken twee warme maaltijden op een dag, thuis of in een taverna, bij voorkeur met grote gezelschappen. Grieken houden van gezelligheid.

In de Griekse keuken zijn kruiden niet weg te denken. Ze geven de gerechten een rijke en authentieke smaak. De kruiden zijn naar eigen smaak te gebruiken in verschillende gerechten en bovendien zijn de meesten ook zeer geschikt om een heerlijke kop thee mee te zetten. Omdat ze zo zorgvuldig behandeld en verpakt worden blijven de smaak, geur en kracht van de kruiden behouden.

biologische handgeplukte Kruiden

Hand geplukt en op natuurlijk wijze gedroogd

Alle kruiden en theesoorten worden met de hand geplukt en op een natuurlijke manier in de schaduw gedroogd. Hierdoor blijven hun heilzame ingrediënten intact. Hun mooie en unieke smaak wordt extra benadrukt door de speciale en kleurrijke verpakking.

Let wel: de geneeskrachtige werking is ontleend aan volksgewoontes en tradities van generatie op generatie en niet aan wetenschappelijk bewezen onderzoek.

Deze kruiden kunnen niet ter vervanging dienen van een medische behandeling. In geval van ziekte raadpleeg altijd een arts. 

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.