Kruiden en thee

100% Biologisch!

Onze kruiden en theesoorten zijn biologisch, puur natuur en afkomstig van de Witte Bergen van noordwest Kreta. Het gehele biologische proces staat onder strenge controle van de betreffende certificerende instantie; natuurlijk volgens de Europese regelgeving. De kruiden groeien aan de voet van de Witte Bergen en worden zorgvuldig gekweekt, geoogst en verpakt. Ze dragen bij aan een goede gezondheid en zitten boordevol antioxidanten.

Gezond en lekker

Eten neemt bij de Grieken een belangrijke plaats in. Vaak gebruiken Grieken twee warme maaltijden op een dag, thuis of in een taverna, bij voorkeur met grote gezelschappen. Grieken houden van gezelligheid.

In de Griekse keuken zijn kruiden niet weg te denken. Ze geven de gerechten een rijke en authentieke smaak. De kruiden zijn naar eigen smaak te gebruiken in verschillende gerechten en bovendien zijn de meesten ook zeer geschikt om een heerlijke kop thee mee te zetten. Omdat ze zo zorgvuldig behandeld en verpakt worden blijven de smaak, geur en kracht van de kruiden behouden.

Hand geplukt en op natuurlijk wijze gedroogd

Alle kruiden en theesoorten worden met de hand geplukt en op een natuurlijke manier in de schaduw gedroogd. Hierdoor blijven hun heilzame ingrediënten intact. Hun mooie en unieke smaak wordt extra benadrukt door de speciale en kleurrijke verpakking.

Let wel: de geneeskrachtige werking is ontleend aan volksgewoontes en tradities van generatie op generatie en niet aan wetenschappelijk bewezen onderzoek.

Deze kruiden kunnen niet ter vervanging dienen van een medische behandeling. In geval van ziekte raadpleeg altijd een arts.

Maak kennis met onze producten