Verzenden of afhalen

Wij verzenden uitsluitend pakketten binnen Nederland. Je bestelling wordt bij je bezorgd door PostNL. Als wij je bestelling op werkdagen van maandag t/m vrijdag ontvangen, bedraagt de levertijd doorgaans 2-5 werkdagen.

Om ervoor te kunnen zorgen dat je bestelling op tijd aankomt, gelden de volgende voorwaarden:

  • We hebben je bestelling voor 17.00 uur ontvangen.
  • De door jouw bestelde artikelen zijn direct leverbaar.

Bestellingen voor de Waddeneilanden bezorgen we in verband met de bootovertocht 1 à 2 dagen later.

We hebben een kleine winstmarge, daarom zijn we genoodzaakt voor de pakketten (tot max. 10kg) de gebruikelijke verzendkosten van € 6,95 in rekening te brengen. Voor pakketten boven de 10kg gelden hogere tarieven. We zullen dan eerst contact met je opnemen.

In Elburg, Doornspijk, Hoge Enk, Nunspeet, ’t Harde, Oldebroek, Wezep, Oosterwolde, Noordeinde bezorgen wij gratis.

Wanneer je niet thuis bent als je bestelling wordt bezorgd, laat de postbode een bericht achter. Je kunt dan ofwel een nieuwe bezorgafspraak maken met PostNL of PostNL probeert de volgende werkdag of zaterdag nog een keer het pakket bij je te bezorgen. Indien je ook bij de tweede bezorging niet thuis bent, heb je twee weken de tijd om het pakket op te halen bij een afhaalpunt in de buurt van het leveradres. Je bent zelf verantwoordelijk voor het ophalen van het pakket. Na twee weken wordt het pakket teruggestuurd naar Doraki.

Afhalen in Elburg is uitsluitend mogelijk wanneer hierover contact is opgenomen. Als je vooraf met ons contact hebt opgenomen, zullen we je pakket niet verzenden en worden de verzendkosten ook niet in rekening gebracht.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.