Verzenden of afhalen

Wij verzenden pakketten binnen Nederland die bezorgd worden door PostNL. Als wij je bestelling op werkdagen van maandag t/m vrijdag ontvangen, bedraagt de levertijd doorgaans 3-5 werkdagen.

Om ervoor te kunnen zorgen dat je bestelling op tijd aankomt, gelden de volgende voorwaarden:

  • We hebben je bestelling voor 17.00 uur ontvangen.
  • De door jouw bestelde artikelen zijn direct leverbaar.

Bestellingen voor de Waddeneilanden bezorgen we in verband met de bootovertocht 1 à 2 dagen later.                                  Voor bezorgingen buiten Nederland geldt een ander tarief.

Wat zijn de verzendkosten?

We hebben een kleine winstmarge, daarom zijn we genoodzaakt voor de pakketten (tot max. 23kg) de gebruikelijke verzendkosten van € 6,95 in rekening te brengen. Voor pakketten boven de 23kg gelden hogere tarieven. We zullen dan eerst contact met je opnemen.

In Elburg, Doornspijk, Hoge Enk, ‘t Harde, Oldebroek, Wezep, Oosterwolde, Noordeinde bezorgen wij gratis.

Wat als ik niet thuis ben?

Wanneer je niet thuis bent als je bestelling wordt bezorgd, laat de postbode een bericht achter. Je kunt dan ofwel een nieuwe bezorgafspraak maken met PostNL of PostNL probeert de volgende werkdag of zaterdag nog een keer het pakket bij je te bezorgen. Indien je ook bij de tweede bezorging niet thuis bent, heb je twee weken de tijd om het pakket op te halen bij een afhaalpunt in de buurt van het leveradres. Je bent zelf verantwoordelijk voor het ophalen van het pakket. Na twee weken wordt het pakket teruggestuurd naar Doraki.

Kan ik ook afhalen?

Afhalen in Oldebroek is uitsluitend mogelijk wanneer hierover contact is opgenomen. Als je vooraf met ons contact hebt opgenomen, zullen we je pakket niet verzenden en worden de verzendkosten ook niet in rekening gebracht.