Laurier

3,25

Verpakking: PE zakje met karton

Beschrijving

Biologische handgeplukte laurier van Eliva

Laurier is een zeer aromatische plant waarvan de bladeren worden gebruikt bij verschillende gerechten vanwege smaak. In het oude Griekenland symboliseert laurier overwinning, roem en eer. Kampioenen werden getooid met kransen gemaakt van laurierbladeren.

Heilzame werking:

Laurier is goed voor de spijsvertering en helpt bij verschillende maag- en darmklachten.

Let wel: de heilzame werking is ontleend aan volksgewoontes en tradities van generatie op generatie en niet aan wetenschappelijk bewezen onderzoek. Deze kruiden kunnen niet ter vervanging dienen van een medische behandeling. In geval van ziekte raadpleeg altijd een arts. Gebruik met mate.

Inhoud: 15g

Ingrediënten

Laurier

Allergenen: geen

Bereidingswijze

Laurier is goed te combineren met vlees en vis of peulvruchten. Vanwege zijn sterke smaak zijn enkele bladeren al genoeg. Ook is laurier te gebruiken als drankje.

Voeg wat bladeren toe tijdens het koken. De bladeren zijn te hard om te eten, het gaat om de smaak die vrijkomt tijdens het koken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Laurier” te beoordelen

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.