Verzorgingsproducten

Oliva verzorgingsproducten ABEA

Natuurlijke verzorgingsproducten!

De verzorgingsproducten van Oliva behoren tot de cosmeticalijn van Abea. De basis van al deze producten is de Abea olijfolie.

Alle Abea producten zijn vrij van parabenen, propyleenglycol, kunstmatige kleurstoffen en siliconen. De producten bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. De verpakking is 100% recyclebaar.

Verzorgingsproducten op basis van olijfolie!

Olijfolie heeft van zichzelf anti-aging eigenschappen waardoor de huid op natuurlijke wijze verzorgd, gevoed en gehydrateerd wordt. Olijfolie bevat rijke vetzuren die voorkomen dat water uit de binnenkant van de huid verloren gaat (uitdroging) en gifstoffen de opperhuid binnendringen. Vitamine E en aminozuren uit de olijfolie helpen bij het vormen van nieuw collageen en elastine. De aanwezige antioxidanten beschermen de huid.

Doraki verzorgingsproducten olijf

Honing, sinaasappel en lavendel

De Oliva producten voor het haar bevatten naast olijfolie ook honing, waardoor het haar gehydrateerd wordt. Daarnaast heeft honing een antibacteriële werking. De sinaasappel in de Oliva huidproducten zorgt voor een vitaliserende huid. De lavendel in de handzeep heeft een verzachtende en desinfecterende werking.

Doraki verzorgingsproducten honing lavendel sinaasappel

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.