Verzorgingsproducten

Natuurlijke verzorgingsproducten!

De verzorgingsproducten van Oliva behoren tot de cosmeticalijn van Abea. De basis van al deze producten is de Abea olijfolie.

Alle Abea producten zijn vrij van parabenen, propyleenglycol, kunstmatige kleurstoffen en siliconen. De producten bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. De verpakking is 100% recyclebaar.


Oliva verzorgingsproducten ABEA


Doraki verzorgingsproducten olijf

Verzorgingsproducten op basis van olijfolie!

Olijfolie heeft van zichzelf anti-aging eigenschappen waardoor de huid op natuurlijke wijze verzorgd, gevoed en gehydrateerd wordt. Olijfolie bevat rijke vetzuren die voorkomen dat water uit de binnenkant van de huid verloren gaat (uitdroging) en gifstoffen de opperhuid binnendringen. Vitamine E en aminozuren uit de olijfolie helpen bij het vormen van nieuw collageen en elastine. De aanwezige antioxidanten beschermen de huid.

Honing, sinaasappel en lavendel

De Oliva producten voor het haar bevatten naast olijfolie ook honing, waardoor het haar gehydrateerd wordt. Daarnaast heeft honing een antibacteriële werking. De sinaasappel in de Oliva huidproducten zorgt voor een vitaliserende huid. De lavendel in de handzeep heeft een verzachtende en desinfecterende werking.


Maak kennis met onze producten