Geraniumwater (hydrolaat)

5,95

Beschrijving

Bloemenwater van geranium bestaat uit gedestilleerd water (100%) onttrokken aan biologisch geteelde geranium.

Door stoomdestillatie komt er etherische olie vrij uit de geranium. De stoom, met minuscule deeltjes etherische olie en andere in water oplosbare plantendeeltjes, koelt af tot hydrolaat oftewel bloemenwater.

Eigenschappen:

Alle hydrolaten zitten boordevol voedingsstoffen en hebben allemaal een genezende, verkoelende, ontstekingsremmende en hydraterende werking. Daarnaast hebben ze elk nog hun eigen specifieke werking:

Bloemenwater met geranium bevordert de wondheling, is ontstekingsremmend, hydraterend en verkoelend. Het harmoniseert de talgproductie en is dus goed voor zowel de droge als ook de vette huid. Weert ook insecten!

Toepassing:

Te gebruiken: ter verfrissing van de huid, haar en kleding. Als luchtverfrisser in huis of in de auto. Als insectenwerend middel, maar ook als verzachting na insectenbeten. Als gezichtstonic na reiniging van het gezicht. Als deodorant. Bij huidirritatie, jeuk, snij- brand- en schaafwondjes. Ook verkoelend als after sun.

Koel bewaren. De heilzame werking is ontleend aan volksgewoontes en tradities van generatie op generatie en niet aan wetenschappelijk bewezen onderzoek. Het gebruik van hydrolaat kan niet ter vervanging dienen van een medische behandeling. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.

Inhoud: 100ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.