Aloë Vera huidverzorging

Biologische Aloë Vera als basis

De heilzame eigenschappen van Kretenzer Aloë, gecombineerd met unieke griekse kruiden en etherische oliën, vormen de 'Hellenic Aloe' dagelijkse verzorgingslijn. Kruidencosmetica op basis van biologische Kretenzer Aloë Vera die een speciale plaats van schoonheid en vitaliteit innemen.

Eigenschappen

Aloë Vera wordt ook wel een 'eerste hulp' kruid voor de huid genoemd. Het werkt verzachtend, hydraterend, wondherstelbevorderend, ontstekingsremmend, pijnstillend, doorbloedingstimulerend en infectiewerend.

De gewassen worden biologisch geteeld en gedijen zeer goed in het gematigde mediterrane klimaat. Ze staan onder toezicht van goed opgeleid personeel die zich richten op onderzoek en ontwikkeling.

 

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.