Keramiek

Prachtige stad!

Chania is de hoofdstad van de regio Noordwest Kreta. Deze stad is een bezoek meer dan waard, mede door zijn prachtige, oude Venetiaanse haven. Uren slenteren langs prachtige bouwwerken,  door kronkelende straatjes vol met restaurantjes en winkeltjes.

Ergens in deze wirwar van straatjes bevindt zich het atelier waar ons keramiek vandaan komt. 

Levenswerk!

Het atelier wordt gerund door een familie die van hun passie hun levenswerk gemaakt heeft. De hele familie werkt mee in dit bedrijf, inmiddels zo’n drie generaties nu! Van ontwerp tot verkoop; ieder lid van de familie heeft zijn eigen specialiteit. 

Zoals ze zelf zeggen: met een beetje klei en een avontuurlijke geest kom je ver! De mogelijkheden zijn onbeperkt als je met je handen bezig bent en je aandacht richt op iets waar je van houdt. Een stuk klei vorm, kleur en een toepassing geven, is een echte ambacht en geeft bovendien veel plezier!

Uniek!

Alle voorwerpen zijn handgemaakt en verschillen van vorm en kleur. Elk product is uniek en enig in zijn soort. Dit betekent ook dat we niet alles in onze webshop kunnen laten zien. Dus wat u ziet is een voorbeeld van wat we verkopen maar kan afwijken van vorm en kleur. Schroom vooral niet om ons via onze contactpagina  te vragen naar onze voorraad en onze mogelijkheden.

We helpen graag verder om iets passends te vinden. Wij maken ook geschenkpakketten op aanvraag en daar leent dit keramiek zich erg goed voor. Een pakketje met bijvoorbeeld een flesje olie en een balsamico maak je helemaal af met iets uit deze categorie! 

Maak kennis met onze producten