Muntwater (hydrolaat)

5,95

Beschrijving

Bloemenwater van munt bestaat uit gedestilleerd water (100%) onttrokken aan biologisch geteelde munt.

Door stoomdestillatie komt er etherische olie vrij uit de munt. De stoom, met minuscule deeltjes etherische olie en andere in water oplosbare plantendeeltjes, koelt af tot hydrolaat oftewel bloemenwater.

Eigenschappen:

Onze hydrolaten zitten boordevol voedingsstoffen en hebben allemaal een genezende, verkoelende, ontstekingsremmende en hydraterende werking. Daarnaast hebben ze elk nog hun eigen specifieke werking:

Munt bevat ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen en werkt pijn- en jeukstillend, verkoelend, verfrissend en verzachtend. Het helpt bij misselijkheid en hoofdpijn maar ook tegen de onzuivere huid. Werkt als frisse oppepper voor lichaam en geest.

Toepassing:

Te gebruiken: ter verfrissing van de huid, haar en kleding. Als luchtverfrisser in huis of in de auto. Als insectenwerend middel, maar ook als verzachting na insectenbeten. Als mondspray bij slechte adem, keel en tandvlees problemen. Als gezichtstonic na reiniging van het gezicht. Als deodorant. Bij slecht genezende wonden en brandwonden.

Koel bewaren. De heilzame werking is ontleend aan volksgewoontes en tradities van generatie op generatie en niet aan wetenschappelijk bewezen onderzoek. Het gebruik van hydrolaat kan niet ter vervanging dienen van een medische behandeling. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.

Inhoud: 100ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.