Saliewater (hydrolaat)

5,95

We proberen dit product zo spoedig mogelijk weer voorradig te hebben, probeer tot die tijd eens één van onze andere hydrolaten!

Uitverkocht

Beschrijving

Bloemenwater van salie bestaat uit gedestilleerd water (100%) onttrokken aan biologisch geteelde salie.

Door stoomdestillatie komt er etherische olie vrij uit de salie. De stoom, met minuscule deeltjes etherische olie en andere in water oplosbare plantendeeltjes, koelt af tot hydrolaat oftewel bloemenwater.

Eigenschappen:

Onze hydrolaten zitten boordevol voedingsstoffen en hebben allemaal een genezende, verkoelende, ontstekingsremmende en hydraterende werking. Daarnaast hebben ze elk nog hun eigen specifieke werking:

Salie bevat helende eigenschappen (antiseptisch, ontstekingsremmend en licht anti-verouderingseffect)  en reinigt de huid, is goed tegen acne, reguleert de talgafscheiding, vermindert cellulitis en stimuleert de haargroei. Ook reguleert salie hormonen en is dus effectief tijdens de menopauze.

Toepassing:

Te gebruiken: als deodorant. (salie reguleert de talgafscheiding). Als hoofdhuid en haarspray (salie stimuleert haarwortels en vermindert haarverlies). Als gezichtstonic (anti-rimpeleffect en zuiverend bij acne) als spray op nek, oksels, knieholtes en onder de voeten tijdens de menopauze. Als kamerspray, bij huidirritatie, snij- brand- en schaafwondjes.

Koel bewaren. De heilzame werking is ontleend aan volksgewoontes en tradities van generatie op generatie en niet aan wetenschappelijk bewezen onderzoek. Het gebruik van hydrolaat kan niet ter vervanging dienen van een medische behandeling. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.

Inhoud: 100ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.