Eucalyptuswater (hydrolaat)

5,95

Beschrijving

Bloemenwater van eucalyptus bestaat uit gedestilleerd water (100%) onttrokken aan biologisch geteelde eucalyptus.

Door stoomdestillatie komt er etherische olie vrij uit de eucalyptus. De stoom, met minuscule deeltjes etherische olie en andere in water oplosbare plantendeeltjes, koelt af tot hydrolaat oftewel bloemenwater.

Eigenschappen:

Onze hydrolaten zitten boordevol voedingsstoffen en hebben allemaal een genezende, verkoelende, ontstekingsremmende en hydraterende werking. Daarnaast hebben ze elk nog hun eigen specifieke werking:

Bloemenwater met eucalyptus werkt effectief tegen huidinfecties en verkoudheden. Eucalyptus heeft slijmoplossende, antibacteriële, schimmelwerende, ontstekingsremmende en verfrissende eigenschappen. Het  vermindert opgezwollen slijmvliezen en zorgt dat hoesten minder wordt. Eucalyptus is ook insectenwerend!

Toepassing:

Te gebruiken: ter verfrissing van de huid, haar en kleding. Als luchtverfrisser in huis of in de auto. Als insectenwerend middel, maar ook als verzachting na insectenbeten. Als mondspray bij slechte adem, keel en tandvlees problemen. Als gezichtstonic na reiniging van het gezicht. Als deodorant. Bij slecht genezende wonden en brandwonden.

Koel bewaren. De heilzame werking is ontleend aan volksgewoontes en tradities van generatie op generatie en niet aan wetenschappelijk bewezen onderzoek. Het gebruik van hydrolaat kan niet ter vervanging dienen van een medische behandeling. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.

Inhoud: 100ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.