Oreganowater (hydrolaat)

5,95


Beschrijving

Bloemenwater van oregano bestaat uit gedestilleerd water (100%) onttrokken aan biologisch geteelde oregano.

Door stoomdestillatie komt er etherische olie vrij uit de oregano. De stoom, met minuscule deeltjes etherische olie en andere in water oplosbare plantendeeltjes, koelt af tot hydrolaat oftewel bloemenwater.

Eigenschappen:

Onze hydrolaten zitten boordevol voedingsstoffen en hebben allemaal een genezende, verkoelende, ontstekingsremmende en hydraterende werking. Daarnaast hebben ze elk nog hun eigen specifieke werking:

Oregano bevat ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen en gaat de strijd aan met microben, schimmels, bacteriën en virussen. (denk aan schimmelinfecties, psoriasis en andere huidaandoeningen).

Toepassing:

Te gebruiken: als kamerspray (de geur van oregano werkt goed bij lichamelijke en geestelijke vermoeidheid). Als spray op pijnlijke spieren, als spray op borst of rug bij verkoudheid. Als deodorant. Bij huidirritatie, schimmelinfecties, snij- brand- en schaafwondjes.

Koel bewaren. De heilzame werking is ontleend aan volksgewoontes en tradities van generatie op generatie en niet aan wetenschappelijk bewezen onderzoek. Het gebruik van hydrolaat kan niet ter vervanging dienen van een medische behandeling. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.

Inhoud: 100ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.