Bijenwas crème met rozemarijn

7,95

Beschrijving

Bijenwas crème gemaakt van bijenwas, biologische extra virgin olijfolie en 100% pure etherische olie van biologische rozemarijn.

Bijenwas:

Is diep voedend voor de huid en helpt bij het bestrijden van infecties.

Olijfolie:

Verzorgt, voedt en hydrateert de huid.

Rozemarijn etherische olie:

Rozemarijn is ontsmettend en bevordert de wondheling.

De ingrediënten samen maken dat deze crème goed te gebruiken is als hand-, dag- en  nachtcrème en bij o.a. (brand)wondjes, koortslip, eczeem, acne, littekens, striae, cellulitis, droge huid, schrale lippen en droge hielen.

Inhoud: 30ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bijenwas crème met rozemarijn” te beoordelen

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.