Kruidenmix met zeezout

4,95

Verpakking: glazen pot

Beschrijving

Biologische mix met zeezout van Doraki

Deze heerlijke kruidenmix is door ons zelf samengesteld, gebaseerd op de geweldige biologische Eliva kruiden en het zeezout.

Veel mogelijkheden!

De kruidenmix is o.a. geschikt voor: kip, rundvlees, lamsvlees, varkensvlees, vis en groenten. Ook erg lekker op een gebakken ei of door de salade!

Gebruik: 15-20g per kg vlees/vis/groenten of een snuf(je) tussen duim en wijsvinger op je ei of salade!

Inhoud: 100g

Ingrediënten

Natuurlijk zeezout 50%, kruiden (majoraan, salie, rozemarijn, tijm, oregano, citroen melisse), ui, peper zwart.

Allergenen: geen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kruidenmix met zeezout” te beoordelen

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.