Lavendel

4,50

Verpakking: PE zakje met karton

 

Beschrijving

Biologische handgeplukte lavendel van Eliva

Lavendel is een aromatisch kruid met een zeer typische en aangename geur. Vroeger al waren de oude Grieken, Romeinen en Arabieren gecharmeerd van de schoonheid van dit kruid. Lavendel wordt hoofdzakelijk gebruikt in kasten en laden voor de aangename geur maar kan ook zeker als thee gedronken worden.

Heilzame werking:

Lavendel heeft een rustgevende en verzachtende werking; het bevat ontstekingsremmende, antioxiderende, desinfecterende en pijnstillende eigenschappen. Lavendel staat natuurlijk bekend om zijn heerlijke geur maar heeft nog zoveel meer geweldige eigenschappen. Je kan het in een zakje naast het kussen leggen om zo de slaap te bevorderen. Want lavendel is goed tegen stress en slapeloosheid. Maar het verbetert ook de darmfunctie en is goed tegen hoofdpijn en migraine.

Let wel: de heilzame werking is ontleend aan volksgewoontes en tradities van generatie op generatie en niet aan wetenschappelijk bewezen onderzoek. Deze kruiden kunnen niet ter vervanging dienen van een medische behandeling. In geval van ziekte raadpleeg altijd een arts. Gebruik met mate.

Inhoud: 20g

Ingrediënten

Lavendel

Allergenen: geen

Bereidingswijze

Leg zakjes Lavendel in de kledingkast om zo een heerlijke geur te verspreiden. Ook kunt u zakjes lavendel in bad doen om zo te genieten van de heerlijke geur en de ontspannende werking.

In combinatie met citroen melisse of dictamus is dit een heerlijke thee.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.