Dictamus

4,50

Verpakking: PE zakje met karton

Beschrijving

Biologische handgeplukte dictamus van Eliva

Dictamus werd in de Griekse Oudheid beschouwd als het ‘kruid van de liefde’, en ook wel ‘Erontas’ genoemd (liefde). Het groeit in het wild uitsluitend in de ‘White Mountains’ van Kreta. De thee heeft een heerlijke geur en smaak.

Heilzame werking:

Dictamus staat o.a. bekend om zijn ontsmettende- en ontstekingsremmende werking. Het vermindert maag- en darmklachten en verzacht griep- en verkoudheidsverschijnselen, tandpijn en hoofdpijn. Het heelt wonden en kan problemen met de bloedcirculatie en cardiologische problemen verminderen. Ook is het een antidiabetica en helpt bij overgangsproblemen.

Let wel: de heilzame werking is ontleend aan volksgewoontes en tradities van generatie op generatie en niet aan wetenschappelijk bewezen onderzoek. Deze kruiden kunnen niet ter vervanging dienen van een medische behandeling. In geval van ziekte raadpleeg altijd een arts. Gebruik met mate.

Inhoud: 15g

Ingrediënten

Dictamus

Allergenen: geen

Bereidingswijze

Voeg 1 eetlepel dictamus toe aan 150 à 200ml kokend water en laat 7 à 8 minuten staan, zeef, voeg indien gewenst wat honing toe en geniet! Goed te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld majoraan, salie, tijm, malotira.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.