Aanbieding!

Multi Effect crème met 93% Aloë Vera 150ml

19,50 15,60

Beschrijving

Multi Effect crème voor lichaam en gezicht met 93% biologische Aloë Vera

Alle heilzame en genezende eigenschappen van Kretenzer Aloë in een fles!

Aloë vera is een wonderbaarlijke plant, bekend om zijn helende en heilzame eigenschappen. Het effect van de gecombineerde voedingsstoffen is krachtiger dan het effect van de bestanddelen afzonderlijk. Bovendien is het zo dat aloë vera zich aan kan passen naar verschillende huidtypes. Dit maakt de Multi Effect 93% Aloë Vera crème ideaal voor elk type huid, van de gevoelige babyhuid tot de probleemhuid van mensen met bijvoorbeeld eczeem of psoriasis. Het wordt gemakkelijk opgenomen door de huid en laat een aangenaam fluweelachtig gevoel achter. Het is geschikt als bijvoorbeeld een moisturizer, bij chronische huidaandoeningen, acne, als aftersun, het verlicht brandwonden en kent nog vele andere toepassingen.

Gebruiksaanwijzing:

Voor het beste resultaat 2 maal per dag aanbrengen op een schone en droge huid. Gebruik je vingers om een ​​kleine hoeveelheid crème op het voorhoofd, de wangen, neus, kin en nek aan te brengen. Masseer zachtjes totdat het is opgenomen.

Verkrijgbaar in een flacon van 150 ml met pompje.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Multi Effect crème met 93% Aloë Vera 150ml” te beoordelen

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.