Nieuw! Etherische olie, hydrolaat en bijenwas crème gemaakt van onze biologische kruiden

In het gebied Apokoronas, in het noordwesten van Kreta, bevindt zich het familiebedrijf van Kostas Kokolakis (Cretian Feast). Ze produceren behalve de Eliva kruiden, ook etherische olie, bloemenwater (hydrolaat), en bijenwas crème. De kruiden die hiervoor gebruikt worden zijn biologisch, puur natuur en groeien aan de voet van de Witte Bergen op een hoogte van 400 meter.

Etherische olie is een uniek geschenk uit de natuur. Herstellend, beschermend, rustgevend en regenererend. De etherische olie wordt met stoom aan de plant onttrokken.

In onze webshop zullen we de verschillende toepassingsmogelijkheden per product omschrijven.

Plaats een reactie

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.