Balsamico crème met verse granaatappel en blauwe bes heeft 2 sterren ** gekregen op de “great taste 2019”!

Deze geweldige smaak wedstrijd is een jaarlijkse internationale competitie voor top eten en drinken over de hele wereld. Het is een van de meest prestigieuze food-en drank awards ter wereld. Dit jaar waren er 12.772 product inzendingen uit 100 verschillende landen. De Balsamico crème met verse granaatappel en blauwe bes werd beoordeeld voor de uitstekende kwaliteit en smaak en beloond met 2 sterren!

Omschrijving jury:
” uitstekende textuur ” en de ” aantrekkelijke rijke kleur ” van de granaatappel. De smaak van het product heeft een  “perfecte karamelisering, met als resultaat dat balsamico de bitterheid van granaatappel knipt ” (goede smaak van granaatappel) en de evenwichtige zuurgraad is heerlijk en lekker!

De balsamico crème met granaatappel en bessen van Kretenzische nectar is gemaakt van pure ingrediënten van Kreta en bessen uit de bergen van het Macedonische land. Samen zijn ze een  evenwichtige en perfect natuurlijke combinatie zonder conserveringsmiddelen en additieven. Door de milde behandeling worden de voedingsstoffen tot het maximum behouden. Het is een heerlijke aromatische combinatie die perfect past in gegrilde vlees, vis, kaas, fruit salades en yoghurt.

Balsamico crème met verse granaatappel en blauwe bes

Plaats een reactie

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.