Balsamico crème met verse granaatappel en blauwe bes heeft 2 sterren ** gekregen op de “great taste 2019”!

Deze geweldige smaak wedstrijd is een jaarlijkse internationale competitie voor top eten en drinken over de hele wereld. Het is een van de meest prestigieuze food-en drank awards ter wereld. Dit jaar waren er 12.772 product inzendingen uit 100 verschillende landen. De Balsamico crème met verse granaatappel en blauwe bes werd beoordeeld voor de uitstekende kwaliteit en smaak en beloond met 2 sterren!

Omschrijving jury:
” uitstekende textuur ” en de ” aantrekkelijke rijke kleur ” van de granaatappel. De smaak van het product heeft een  “perfecte karamelisering, met als resultaat dat balsamico de bitterheid van granaatappel knipt ” (goede smaak van granaatappel) en de evenwichtige zuurgraad is heerlijk en lekker!

De balsamico crème met granaatappel en bessen van Kretenzische nectar is gemaakt van pure ingrediënten van Kreta en bessen uit de bergen van het Macedonische land. Samen zijn ze een  evenwichtige en perfect natuurlijke combinatie zonder conserveringsmiddelen en additieven. Door de milde behandeling worden de voedingsstoffen tot het maximum behouden. Het is een heerlijke aromatische combinatie die perfect past in gegrilde vlees, vis, kaas, fruit salades en yoghurt.

Balsamico crème met verse granaatappel en blauwe bes

Plaats een reactie