Yesss!! Balsamico Crème met honing van Cretan Nectar is uitgekozen op de SIAL in Parijs 2018

Yes!! De balsamico crème met honing is geselecteerd als één van de innovatieve producten van 2018 op de SIAL in Parijs (meest toonaangevende food beurs) en hij is bij óns verkrijgbaar in de webshop.

Lees hieronder het officiële bericht:

It makes us proud to announce that Cretan Nectar Balsamic glaze with Honey has been selected as an innovative product of 2018 by Sial Innovation Paris, the biggest International Trade Fair for Food in Europe! This recognition motivates us to continue the work we love: creating natural products based on excellent raw materials of the Cretan Earth.

Plaats een reactie

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.