Voetcrème met 45% Aloë Vera

12,25

Beschrijving

Verfrissende voetcrème met 45% biologische Kretenzer Aloë Vera

Hydrateert en heeft een antibacteriële werking!

Verfrissende voetcrème met 45% biologische aloë uit Kreta, karyte boter (shea butter) en panthenol. Door de zeer zachte structuur verfrist de crème en verwijdert het ongewenste geurtjes. Aloë, als hoofdbestanddeel, werkt antiseptisch en heeft een antibacteriële- en antischimmel werking.

De crème is rustgevend omdat het de circulatie van het bloed stimuleert. Speciaal ontworpen om de voeten te verlichten van alledaagse stress. Ook ideaal voor mensen met spataderen of huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis. Het wordt direct opgenomen en blijft niet vettig achter.

Gebruiksaanwijzing:

Voor het beste resultaat zo vaak als nodig aanbrengen op de schone en droge huid. Masseer zachtjes totdat het is opgenomen.

Verkrijgbaar in een flacon van 75 ml met pompje.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voetcrème met 45% Aloë Vera” te beoordelen

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.