Rode wijn 375ml

3,75

Verpakking: glazen fles

Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Rizitis rode wijn uit van Dourakis

Rizitis is de naam die gegeven werd aan de Kretenzers die in de bergen hebben gewoond en hebben gevochten om de dorpen op het prachtige eiland Kreta te beschermen.

Prachtige mix van Merlot en Grenache Rouge!

“Rizitis Dourakis Rood” is een wijn gemaakt van een mix van twee druivensoorten, namelijk Merlot en Grenache Rouge. Deze twee soorten vormen een prachtige mix, waarbij de ene de ander op harmonieuze wijze aanvult. De wijn heeft een rijke rode kleur en bevat complexe aroma’s van bramen en kersen. Deze wijn is vol en aromatisch, met een fluweelachtige, langdurige smaak.

Inhoud: 375ml

Allergenen: sulfiet

Alcoholpercentage: 13%

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rode wijn 375ml” te beoordelen

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.