Aanbieding!

Doos wijn 750ml

66,00 60,00

12 x 750ml; alle combinaties mogelijk, gemakkelijk te noteren bij opmerkingen tijdens je bestelling!

Verpakking: kartonnen doos met 12 glazen flessen

Beschrijving

Prachtige Rizitis wijnen van Dourakis; vol en fruitig!

“Rizitis Dourakis wit” is een wijn gemaakt van Vilana-druiven. Deze aromatische wijn is goudgroen van kleur met een aangename, frisse en goed uitgebalanceerde smaak en heeft een lange afdronk.

“Rizitis Dourakis rosé” heeft een lichtroze kleur met een rijk en complex aroma van rood fruit. De rosé onderscheidt zich door zijn volle body, rijke smaak en lange afdronk.

“Rizitis Dourakis rood” is een wijn gemaakt van een mix van twee druivensoorten, namelijk Merlot en Grenache Rouge. Deze twee soorten vormen een prachtige mix, waarbij de ene de ander op harmonieuze wijze aanvult. De wijn heeft een rijke rode kleur en bevat complexe aroma’s van bramen en kersen. Deze wijn is vol en aromatisch, met een fluweelachtige, langdurige smaak.

Inhoud: 12 x 750ml

Allergenen: sulfiet

Alcoholpercentage: 12,5%

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Doos wijn 750ml” te beoordelen

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.