Kudos droge witte wijn – Aromatica 750ml

9,75

Verpakking: glazen fles

Beschrijving

Kudos Aromatica droge witte wijn van Dourakis

Kudos is de naam voor magische glorie. Volgens Aristophanes, een Griekse dichter en toneelschrijver, staat dit woord voor hoge waardering of lof voor uitzonderlijke prestaties.

Prachtige wijn van Malvazia druiven!

Malvazia druiven komen oorspronkelijk uit Griekenland en zijn zeer aromatisch. Ze verspreidden zich acht eeuwen geleden over de mediterrane wijngaarden en verbeterden zich sindsdien onder de ideale klimatologische omstandigheden. Kudos Aromatica is een goudgele wijn met rijke aroma’s van citrusvruchten en gedroogde noten. In de mond is de hoge zuurgraad perfect in balans met de body van de wijn. De aromatische complexiteit gaat door met een lange afdronk.

Inhoud: 750ml

Allergenen: sulfiet

Alcoholpercentage: 13%

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kudos droge witte wijn – Aromatica 750ml” te beoordelen

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.