Kudos droge rode wijn – Kotsifali/Syrah 750ml

9,75

Verpakking: glazen fles

Beschrijving

Kudos droge rode wijn van Dourakis

Kudos is de naam voor magische glorie. Volgens Aristophanes, een Griekse dichter en toneelschrijver, staat dit woord voor hoge waardering of lof voor uitzonderlijke prestaties.

Prachtige mix van Kotsifali en Syrah druiven!

Deze wijn is een mooie mix van de lokale druivensoort Kotsifali en de internationale Syrah druiven, die zich op Kreta perfect heeft geacclimatiseerd.  Het heeft een dieprode kleur met heldere tinten en een complex aroma van bramen en kersen. Het is vol van smaak met een lange afdronk.

Inhoud: 750ml

Allergenen: sulfiet

Alcoholpercentage: 13%

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kudos droge rode wijn – Kotsifali/Syrah 750ml” te beoordelen

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.