Yes! Ons assortiment is uitgebreid met groene olijven!!

Na de mislukte oogst van vorig jaar kunnen we eindelijk met trots onze groene olijven presenteren. Ze zijn op natuurlijke handmatige wijze verzameld en gewassen.
Daarna zijn de olijven ingemaakt volgens een traditioneel en authentiek recept van water, zout, natuurlijke azijn en onze eigen extra vierge olijfolie. Er zijn geen conserveermiddelen of andere additieven gebruikt om de rijping te versnellen. De olijven hebben een heerlijke, volle en krachtige smaak en een stevige bite!

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.