Petimezi druivenmelasse

4,25

Verpakking: glazen fles

Beschrijving

Gecontreerde druivensiroop van Cretan Nectar

De Cretan Nectar ‘Petimezi’ bestaat uit één ingrediënt, namelijk: 100% geconcentreerde siroop van druivensap oftewel druivenmost. Het is een heerlijke, stroperige dressing met een intense, volle smaak en geur van rode druiven. Het is een natuurlijke zoetstof voor salades, sauzen, desserts en gebak maar kan ook gebruikt worden bij rood en wit vlees.

Natuurlijke grondstoffen!

Deze balsamico is 100% natuurlijk en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Ook is deze vrij van conserveermiddelen, sulfiet en enig andere toevoeging.

Inhoud: 250ml

Ingrediënten

Geconcentreerde druivenmost

Allergenen: geen

Voedingswaarden

Per 100ml

Energie 249kcal/1043kJ
Vetten 0g
Koolhydraten, 61g
 waarvan suikers 59g
Eiwitten 0g
Natrium 0mg

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Petimezi druivenmelasse” te beoordelen

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.