Schaaltje

8,00

Beschrijving

Handgemaakt olijfhouten schaaltje

Het hout dat gebruikt wordt om dit product te maken is afkomstig van olijfbomen die geen olijven meer produceren. Het wordt op een natuurlijke manier langzaam gedroogd, waardoor het hout niet gaat barsten. Dit product is handgemaakt en verschillend van vorm en tekening en daarmee uniek.

Afmeting: (Ø x h) 10 x 5 cm

Let op: houd er rekening mee dat dit een handgemaakt natuurproduct is. De genoemde afmetingen kunnen enigszins afwijken. Hetzelfde geldt voor de vorm, kleur en nerf ten opzichte van het product op de foto.

Onderhoud

Om uw olijfhouten product een lang leven te geven kunt u deze het beste schoonhouden onder de kraan met lauwwarm water en eventueel een druppeltje afwasmiddel. (Niet in de vaatwasser!) Smeer het hout af en toe in met olijfolie, zodat het in goede staat blijft en de levensduur vergroot wordt. Hierdoor worden gelijk de mooie nerven van het hout extra goed zichtbaar!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schaaltje” te beoordelen

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.