Tijmhoning

4,95

Verpakking: glazen pot

Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Gezonde honing van Eliva

Honing is één van de meest gezonde en voedzame voedingsmiddelen. De Eliva tijmhoning is verkregen via bijen die zich op deze hoogte in de bergen bijna alleen nog voeden d.m.v. de tijmplanten die daar groeien.

Zuiver en vers!

Zuivere en verse tijmhoning heeft de neiging om te kristalliseren. Dit is niet erg want het is een teken van de uitstekende kwaliteit en het kan gemakkelijk in zijn oorspronkelijke staat worden hersteld, door het au bain-marie te verwarmen of door het eenvoudigweg op de verwarming te plaatsen.

Inhoud: 250g

Ingrediënten

Tijmhoning

Allergenen: geen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tijmhoning” te beoordelen

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.