Thee kruidenmix

3,95

Verpakking: PE zakje met karton

Beschrijving

Biologische handgeplukte thee kruidenmix van Eliva

Het idee begon een paar jaar geleden, toen men erachter kwam dat mensen die deze mix van kruiden gebruikten minder vaak ziek en zelden verkouden waren. Dit idee is verder ontwikkeld en zo is deze mix ontstaan. De mix bestaat uit salie, dictamus en tijm.

Heilzame werking:

Deze kruidenmix is een ‘magische’ mix tegen griep en verkoudheid. De mix versterkt het immuunsysteem.

Let wel: de heilzame werking is ontleend aan volksgewoontes en tradities van generatie op generatie en niet aan wetenschappelijk bewezen onderzoek. Deze kruiden kunnen niet ter vervanging dienen van een medische behandeling. In geval van ziekte raadpleeg altijd een arts. Gebruik met mate.

Inhoud: 30g

Ingrediënten

Dictamus, salie, tijm

Allergenen: geen

Bereidingswijze

Voeg 1 theelepel thee kruidenmix toe aan 150 à 200ml kokend water en laat 7 à 8 minuten staan, zeef, voeg indien gewenst wat honing toe en geniet!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Thee kruidenmix” te beoordelen

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.