Rozemarijn

3,75

Verpakking: PE zakje met karton

Beschrijving

Biologische handgeplukte rozemarijn van Eliva

Rozemarijn is een aromatisch, struikachtig kruid dat in het oude Rome en Griekenland werd gezien als een heilige plant met vele magische eigenschappen. Het was het symbool van nagedachtenis, liefde en vriendschap. Rozemarijn heeft een sterke pittige smaak en een aromatische geur.

Heilzame werking:

Rozemarijn heeft veel heilzame eigenschappen zoals: antioxiderend, bacteriedodend en koortsverlagend. Ook verbetert het de werking van de lever, de gal, en ook de bloedcirculatie. Het gaat krampen tegen en werkt goed bij spijsverteringsproblemen. Het stimuleert het geheugen en de hersenen. Doordat rozemarijn de bloedcirculatie vergemakkelijkt, het lichaam ontgift en vochtafdrijvend is ontstaat er een wonderbaarlijke bondgenoot tegen cellulitis.

Let wel: de heilzame werking is ontleend aan volksgewoontes en tradities van generatie op generatie en niet aan wetenschappelijk bewezen onderzoek. Deze kruiden kunnen niet ter vervanging dienen van een medische behandeling. In geval van ziekte raadpleeg altijd een arts. Gebruik met mate.

Inhoud: 30g

Ingrediënten

Rozemarijn

Allergenen: geen

Bereidingswijze

Rozemarijn is erg lekker bij (kriel) aardappeltjes en knoflook. Ook is het goed te gebruiken bij een saladedressing, omelet of pastasauzen en bij verschillende vleessoorten (lam).

Als thee: Voeg 1 theelepel rozemarijn toe aan 150 à 200ml kokend water en laat 7 à 8 minuten staan, zeef, voeg indien gewenst wat honing toe en geniet!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rozemarijn” te beoordelen

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.