Citroen melisse

3,75

Verpakking: PE zakje met karton

Beschrijving

Biologische handgeplukte citroen melisse van Eliva

In het Grieks betekent deze naam ‘honingbij’ wat zeer toepasselijk is, omdat deze plant veel bijen aantrekt. De plant staat bekend als een belangrijke producent van nectar, de grondstof van honing. De smaak is ietwat zoet en citroenachtig. Heerlijk om als thee te bereiden, maar ook goed te gebruiken in verschillende gerechten.

Heilzame werking:

Citroen melisse kan stress en slapeloosheid verminderen. Het helpt bij misselijkheid en bij spijsverteringsklachten en is (als kompres) goed tegen muggenbulten.

Let wel: de heilzame werking is ontleend aan volksgewoontes en tradities van generatie op generatie en niet aan wetenschappelijk bewezen onderzoek. Deze kruiden kunnen niet ter vervanging dienen van een medische behandeling. In geval van ziekte raadpleeg altijd een arts. Gebruik met mate.

Inhoud: 15g

Ingrediënten

Citroen melisse

Allergenen: geen

Bereidingswijze

Citroen melisse is goed te gebruiken in verschillende gerechten maar ook heerlijk om als thee te bereiden: Voeg 1 eetlepel melisse toe aan 150 à 200ml kokend water en laat 7 à 8 minuten staan, zeef, voeg indien gewenst wat honing toe en geniet!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Citroen melisse” te beoordelen

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.