Biologische extra virgin olijfolie met verse sinaasappel 250ml

5,95

Verpakking: glazen fles

Beschrijving

Biologische olijfolie met verse sinaasappel van Biolea!

Deze extra virgin biologische olijfolie met verse sinaasappel van Biolea wordt op een langzame manier met een granieten steen gemalen en hydraulisch geperst. Doordat er zo geen water gebruikt hoeft te worden en de olie niet gefilterd wordt blijven alle vitaminen, mineralen en antioxidanten behouden. Wat deze olie zo bijzonder maakt is dat er verse biologische bittere sinaasappels (Nerantzo) mee gemalen zijn.

En dat proef je!

De smaak is intens, kruidachtig en door de sinaasappel exotische met een lichte tinteling van de sinaasappelschil.

Zeer geschikt als dip en over salades en door groentegerechten, als marinade voor vlees en BBQ gerechten en natuurlijk voor tal van zoetigheden zoals cakes en koekjes.

Ingrediënten

Biologische olijfolie verkregen uit de eerste, koude persing en verse sinaasappels

Zuurtegraad: 0,3 – 0,8%

Allergenen: geen

Voedingswaarden

Per 100ml

Energie 824kcal
Totaal vet: 92g
 -Verzadigd 13g
 -Enkelvoudig onverzadigd 73g
 -Meervoudig onverzadigd 6g
Eiwitten 0g
Koolhydraten 0g
Cholesterol 0mg
Natrium 0g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Biologische extra virgin olijfolie met verse sinaasappel 250ml” te beoordelen

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.