Markten van Doraki in Oktober

Zaterdag 5 oktober: de biologische markt in Frederiksoord van 9:00-14:00 uur.

Helaas is het niet meer rendabel om op zaterdag op de markt te staan in Harderwijk !  Maar voor de vaste klanten bezorgen we donderdagavond 10 oktober  GRATIS in Harderwijk. Bestellingen graag plaatsen via de webshop www.doraki.nl >> bij bestelling bezorgen aanklikken.

Week van de duurzaamheid > GRATIS proeverij van Doraki bij Foeke op woensdag 9-10-19 (van 14-17 uur) en zaterdag 12-10-19  (van 11-16 uur).

Zaterdag 19 oktober: de biologische stadsboerderij in Almere van 9:30-13:00 uur.

Plaats een reactie

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.