Enthousiast! Restaurant de Sluiswachter in Diever

Restaurant de Sluiswachter in Diever wordt sinds 2016 gerund door enthousiaste jonge ondernemers en inmiddels hebben ze ook de extra virgin olijfolie van Doraki ontdekt.

Met veel passie voor het vak staan zij voor u in de keuken en in de bediening. Samen zoeken zij naar mooie combinaties in verschillende smaakstijlen en zetten voor u verrassende en creatieve gerechten neer. Nieuwsgierig ? Reserveer dan voor een lunch of diner op een toplocatie bij Restaurant de Sluiswachter in Diever.

Plaats een reactie

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.