Doraki: een geschenk, voor jou!

Een prachtige verwoording van wie we zijn en wat we doen. Geschreven door een enthousiast bloggende mama! Hof van mama Bedankt!

Doraki: een geschenk, voor jou!

‘Mama, mag ik nog wel iets Doraki door mijn yoghurt? Samen met mijn dochter start ik de dag altijd met een kommetje yoghurt, muesli en honing. Maar sinds een tijdje is er een nieuw ingrediënt aan ons ontbijt toegevoegd, namelijk balsamico. In de yoghurt? vraag je je misschien af. Ik neem je graag even mee op reis…  www.hofvanmama.nl

Plaats een reactie

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.