Activiteiten van Doraki in Maart

LET OP!

Vanwege griepverschijnselen die ons en gezinsleden treffen staan wij zaterdag 21 maart NIET op de Biologische markt op de stadsboerderij in Almere .  De markt zelf zal wel gewoon plaatsvinden.  We stellen de veiligheid voorop.

Bestellingen kunnen worden  geplaatst via de webshop www.doraki.nl >> bij bestelling bezorgen aanklikken. Wij proberen dan uw bestelling op 28 maart bij de Stadsboerderij de Kemphaan af te leveren.  Voor vragen: contact

Een groot gedeelte van het assortiment van Doraki is standaard verkrijgbaar in de winkel bij Foeke in Elburg.

Plaats een reactie

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.