Actie! Nu Extra Virgin Olijfolie met 10% korting!!

Extra virgin olijfolie van zeer goede kwaliteit!

Deze extra virgin olijfolie van Eliva is van een geweldige kwaliteit en gemaakt van hand geoogste Koroneiki olijven uit het noordwesten van Kreta. De olie is koud geperst, heerlijk mild, vol en fruitig van smaak. Rijk aan gezonde vetten, vitamines, mineralen en antioxidanten. Lekker om in te bakken of te braden, maar ook heerlijk over de salade of om in te dippen, kortom multifunctioneel in gebruik! Nu tijdelijk in de webshop alle varianten met 10% korting op www.doraki.nl

Actie is geldig tot en met 03-03-2019

#eliva #olijfolie #kreta #bakken #salade #dip #braden #doraki

2 gedachten over “Actie! Nu Extra Virgin Olijfolie met 10% korting!!”

 1. 2 blikken van 5 l. in winkelwagen geplaatst maar de korting van 10% wordt niet verrekend.
  3 maanden geleden € 31,- nu € 32,50?
  .

 2. Beste Aat,
  De actie van 10% korting was een actie van 2 weken en duurde tot en met 03-03-19. Ik heb dit net in het bericht geplaatst, omdat ik zag dat we dat vergeten waren te vermelden. Op de website was het destijds wel zichtbaar. De prijsstijging heeft te maken met enerzijds stijging van BTW van 6% naar 9% en anderzijds met een prijsverhoging van de olie die we vorig jaar al hebben gehad maar nu gedeeltelijk toch echt moesten door voeren. We proberen (en dat is echt ons streven) om zo laag mogelijk de producten aan te blijven bieden.
  We zullen in uw geval, omdat we vergeten zijn de tijdsduur te vermelden, de bestelling eenmalig gratis verzenden. Klikt u dan tijdens het maken van de bestelling bezorgen aub aan.
  Excuses voor het ongemak.
  Met vriendelijke groet,
  Doraki

Plaats een reactie

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.